BIJUTERIE

Unitatea service bijuterii Denco Medias dispune de personal calificat si este autorizata sa efectueze constatari tehnice si reparatii ale produselor importate de catre societate.

Bijutierii nostri experimentati, aparatura de ultima generatie si tehnologia ultra-moderna sunt elementele ce garanteaza calitatea serviciilor prestate.

Servicii oferite:

  • Reconditionari bijuterii din aur, argint
  • Reparatii bijuterii aur, argint (modificari, slefuiri, montari pietre, aurire, argintare)
  • Acoperiri metalice (cu metal pretios)
  • Inlocuire ornamente (pietre pretioase si semi-pretioase, cristale, etc.)

 

Confectionam

Confecționăm pentru dumneavoConfectionare bijuterii - Denco Mediasastră modele de verighete personalizate, gravate, înscrise pe interior dar și pe exterior. Executăm verighete din aur alb, aur galben sau aur roșu, de 14K sau 18K, modele de verighete cu pietre prețioase sau semiprețioase. Venim in intampinarea exigentelor in materie de bijuterii a doamnelor, dar si a domnilor, cu modele unicat de o finete deosebita, lucrate manual; nu va ramane decat sa le adaptati identitatii dumneavoastra.Productie - Denco Medias

Producem verighete la comandă compuse și proiectate exclusiv de dumneavoastră. Modificăm verighete în funcție de cerințele dumneavoastră (lățimea, grosimea, modelul și culori de aur). De asemenea executăm gravură de orice fel în suprafată plană sau cilindrică.

 

Reparatii si reconditionari

Bijuteria nReconditionare bijuterii - Denco Mediasoastră vă pune la dispoziție servicii profesionale în domeniul reparații bijuterii. Bijutierii nostri au peste 20 de ani de experiență în lucrul cu bijuterii argint, bijuterii aur și pietre prețioase și semiprețioase. Bijutierii noștri vă oferă servicii de gravură bijuterii.