AUTO

Prelate auto – sunt imbinate prin termosudura, prin incalzirea la o temperatura de 700 grade Celsius, procedeu care le confera o rezistenta foarte mare a imbinarii, autovehiculele avand posibilitatea sa ruleze cu o viteza de peste 100 km/h fara ca materialul sa sufere degradari. Acest procedeu confera acestor prelate auto pentru camioane o mare rezistenta la diversele solicitari mecanice si la diferentele de temperatura.

Produsele confectionate si comercializate de noi pot avea o larga gama de culori sau pot fi inscriptionate prin tehnologii moderne, care sa garanteze realizarea atat a aspectului estetic dorit, cat si o mare rezistenta in timp a culorilor si materialelor. Realizam prelate auto pentru orice autovechicul, indiferent de marime, principalele tipuri de copertine pe care le realizam: copertine fixe , copertine mobile, pereti terase (paravanturi).

Aceste prelate pot fi decorate cu autocolant decupat (autocolant special dedicat aplicarii pe material poliplan), cu folie sablon si cerneala serigrafica sau listate full color (la cele listate full-color, oferim si laminare lichida pentru o protectie de durata a decorului).

Prelate auto - Denco Medias