TAPITERIE

Suntem axati pe schimbarea materialului mobilierului tapitat: canapele, paturi, coltare cu sezlong sau otoman, fotolii, mobilier hotel si cafenea.

Se solicita servicii de tapiterie canapele sau reparatie tapiterie atunci cand canapeaua sau fotoliul din piele ecologica sau stofa si-au pierdut din nuanta originala, prezinta pete sau zgarieturi din cauza animalelor de casa, sau deteriorarea pielii eco.

Reconditionare tapiterie:

Tapiteriile sunt materialele care se deterioreaza cel mai repede la un corp de mobilier. Acest lucru este normal avand in vedere ca ele “imbraca” cele mai des utilizate corpuri de mobilier atat din propria locuinta cat si de la birouri sau din localuri. Daca si dumneavoastra v-ati confruntat cu aceste probleme, nu va faceti griji pentru ca ele pot fi reconditionate cu usurinta pentru a reda mobilierului aspectul placut si confortabil. Tapiteriile se pot reconditiona din materiale precum stofa, plus, piele naturala sau ecologica, conform preferintelor dumneavoastra. Denco Medias se ocupa de reconditionarea urmatoarelor tipuri de tapiterie:
– mobilier tapitat
– tapiterie pentru spatii de birouri
– tapiterie pentru localuri (baruri, cluburi de noapte, cafenele, restaurante sau sali festive)
– tapiterie pentru spatii comerciale
– tapiterie pentru hoteluri
– tapiterie pentru saloanele de masaj
– tapiterie pentru cabinetele medicale
– tapiterie pentru saloanele de coafura si cosmetice
– tapiterie pentru canapele
– tapiterie pentru coltare
– tapiterie pentru fotolii
– tapiterie pentru tabureti
– tapiterie pentru scaune

Tapiterie Coltar- Denco Medias 1 Tapiterie Coltar- Denco Medias Tapiterie Scaune- Denco Medias 3

Reconditionare mobilier clasic:

Daca aveti acasa sau la birou mobilier stil/clasic care s-a deteriorat de-a lungul timpului dar pe care nu doriti sa il inlocuiti cu unul nou atunci puteti sa il reconditionati. Cei care inca doresc sa folosesca mobilierul clasic fac o alegere buna pentru ca acest tip de mobilier va fi intotdeauna la moda. Denco Medias se ocupa de reconditionarea mobilierului stil pentru a-i oferi din nou aspectul si forma originala.

  Tapiterie - Denco Medias 2Tapiterie - Denco Medias 1  Tapiterie - Denco Medias

Reconditionare mobilier modern:

Pentru noi, indiferent din ce este confectionata, reconditionarea mobilei si a tapiteriei este o pasiune pe care o facem cu mult drag pentru ca nimic nu ne bucura mai mult decat fericirea de pe chipul clientilor nostrii atunci cand isi vad mobila asa cum arata ea atunci cand au achizitionat-o sau, de ce nu, poate chiar mai bine. Denco Medias se ocupa de reconditionarea mobilierului modern pentru a-i oferi din nou un aspect placut si confortabil. Astfel, suntem foarte buni in reconditionarea si retapitarea urmatoarelor tipuri de corpuri de mobiler:
– canapele
– coltare
– fotolii
– tabureti
– scaune
– dormitoare
– paturi simple (de o persoana)
– paturi duble
– saltele

Tapiterie Fotoliu - Denco Medias 1 Tapiterie Coltar- Denco Medias 4 Tapiterie Fotoliu - Denco Medias 2